♔ Meredith Admin
Število prispevkov : 183 Join date : 10/08/2012
| Naslov sporočila: Meredith/mer Sob Avg 11, 2012 6:59 pm | |
| ninč/NinaMaybe we like the pain. Maybe we're wired that way. Because without it, I don't know, maybe we just wouldn't feel real. What's that saying? Why do I keep hitting myself with a hammer? Because it feels so good when I stop.------------something about me--------------- Ime: Nina Starost: 15 Rojstni dan: junij Država: Slovenia Face Claim: Nina Dobrev
------------The way I am--------------- Hobiji: šport Šola(srednja,osnovna) : Srednja Kaj si želiš početi ko odrasteš: najprej sem hotela biti veterinarka amapk ker imam alergijo na živali se ne bo izšlo,zato zdravnica Naj. država: Seatlle, Monatana Naj. pijača: juice Naj. hrana: Pizza, čokolada Naj. šport: Odbojka Ali je to tvoj prvi forum : ne Lastnosti: You will see dodatno: Ok i love grey´s anatomy and the vampire diaries. Načeloma sem obsedna z vampirji in fantazjiskimi knjigami amapk talenti v belem prekašajo vse aja pa NCIS pa še dosti. ------------connections--------------- ( ni obvezno )FACEBOOK: zs Twitter : / Tumblr :/ E-mail/Gmail :zs | |
|